tirsdag 16. november 2010

Aloe juice


Aloe Vera Gel:
- Drikkes

Hold magen i toppform med Aloe Vera.
Inneholder foruten plantekjemikalier også vitaminer, mineraler og aminosyrer.
Økologisk dyrket og ferskpresset fra våre egne plantasjer.
Naturell smak. Inneholder 96 % ren Aloe Vera!
Mengde 1 liter. denne er for de tøffe, den er ikke så veldig god første gang du smakere den men blir bedre og bedre for hver dag. De fleste starter med de søte og går over til denne etterhvert. Jeg har denne og berry men bytter på det etter hva som passer meg den dagen :)

Det denne vidunderlige kartongen med Gel i har så mange gode ting den hjelper med. Den styrker immunforsvaret ditt, ved å rense tarmtottene i tarmen din, å dette resulterer i en stor forbedring i næringsopptak! Du får mere energi, du føler deg friskere, og denne styrker imunforsvaret!  Viste du det at 7O% av immunforsvaret er i tarmene?


Ta kun et eggeglass om dagen, å du vil kjenne forbedring i kroppen etter 2-3 uker!



Aloe Berry Nectar!
- Drikkes

Inneholder akkurat det samme som den ovenfor, bare at denne er også tilsatt smak! Så om du ikke vil ha naturell smak, kan du drikke denne isteden for! 92% Aloe Vera og god frisk smak av tranebær og eple!
Dette er også 1 liter! denne god på å holde borte urinveisinfeksjon, er også bra for de som røyker.







Aloe Bits N Peaches!
- Drikkes

Inneholder det samme som de overnevnte, og gir samme virkning som de andre. 91% Aloe vera, med smak av fersken, og biter av ren aloe vera!
Denne er for de som liker det søtt :)








Forever Aloe2Go

Drikkeklar blanding av Aloe Vera-gel og Pomesteen gir deg en energikick uansett hvor du er. Holder magen i orden og tilfører viktige antioksidanter. Inneholder 88,7 ml. (30pcs)



Forever Pomesteen Power

Velsmakende drikk med superfrukter som mangostan og granateple i en blanding med bær med ekstra høyt innhold av antioksidanter. Inneholder 473 ml.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar