tirsdag 16. november 2010

Personlig pleie







Her er det et samlet bilde med noen av produktene.
Ingen av produktene er legemiddler, men av å bruke de så har de fleste inkl. meg selv redusert legemiddel bruket enormt.






Forever Bright Toothgel
Tannkrem med frisk smak. Bra for både tannkjøtt og slimhinner.
Passer for både barn og voksne siden den er ganske mild i smak.
Polererer tennene skånsomt.Tannkremen gir synnlig hvitere tenner etter kort periode, jeg merket det selv godt etter bare 2 uker!
Forever Bright inneholder ikke fluor, så kompletter gjerne med fluortablett men det må taes enten 1 time før eller 1 time etter, da fluor og aloe vera ikke går sammen, fluoer gjør at aloe veraen ikke får behandle tannkjøttet og slimhinnene slik den skal. 130 g.







Aloe Liquid Soap
Flytende såpe med rensende, fuktighetsgivende og oppbyggende egenskaper. Passer for alle hudtyper. Mild og spesielt egnet til sensitiv hud. 473 ml.









Aloe First
Aloe First kan sprayes på når huden er øm. I tillegg til Aloe Vera inneholder den også propolis, allantoin og elleve nøye utvalgte urter. Antiseptisk og lindrende. Ved bruk av denne og aloe vera gelly på sår så vil det gro innen ifra og ut, da vil det bli mindre smerter og mindre synlige arr.  473 ml.




Aloe Heat Lotion
Liniment med mykgjørende og avslappende effekt. Jeg bruker den på skuldrene og ryggen når det er ømt og vondt, etter max 30 min er det mye bedre og ofte borte. Bruker den også i pannen og på tinningene når jeg har vondt i hodet eller begynnende migreene, det pleier å bedre det og ofte ta det helt bort. Inneholder bl.a. Aloe Vera Gel, mentol samt eukalyptus-, sesam-, jojoba- og aprikoskjerneolje. 118 ml.





Ever-Shield Deodorant
For både kvinner og menn. Uten aluminiumklorid. Deodoranten er skånsom og kan påføres rett etter dusj eller barbering. Setter ikke flekker på tøyet. 92 g.







Gentleman´s Pride

Hudpleiende aftershave uten alkohol, som gjør huden myk etter barbering. Gentleman’s Pride inneholder Aloe Vera Gel, antioksidanter, C-vitamin og urteekstrakt. Inneholder ingen sterke rensende kjemiske stoffer som kan forstyrre hudens naturlige fettbalanse. 118 ml.












Styling Gel
Forever Livings revolusjonerende aloe-baserte styling gel forsterker og reparerer håret, og gjør det samtidig lett å bearbeide for å skape den frisyren du ønsker.Med den fuktighetsbestandige og alkoholfrie formu-laen får håret optimalt hold, formbarhet, glans og volum. Indhold, 227 g


Sunless Tanning Lotion

Selvbruningskrem med Aloe Vera og fuktighetsbevarende egenskaper, som gir deg en jevn og fin farge året rundt. 118 ml.










Aloe-Jojoba Shampoo
Volumsjampo med Aloe Vera Gel og jojoba. Sjampoen gir fuktighet og pleier både hår og hårbunn. 296 ml.







Conditioning Rinse
PH-balansert balsam som gir håret fuktighet og glans samt motvirker slitte tupper. Gjør håret lett å forme. 296 ml.





Aloe Lotion
Håndkrem og bodylotion med Aloe Vera, lanolin, kollagen, elastin, jojoba og E-vitamin. Tilfører fuktighet, gir spenst til huden og balanserer pH-verdien. Passer for både normal og tørr hud. 118 ml.









Aloe Moisturizing Lotion
Lett fuktighetskrem som kan brukes som makeupunderlag. Fukter i dybden, samtidig som den beskytter mot ytre påkjenninger. Inneholder kollagen og elastin, oe er pH-balansert. 118 ml.








Aloe Vera Gelly 

Et universalprodukt som alltid er bra å ha for hånden. Brukes til tørr hud, på hevelser under øynene, sår, eller etter soling.Passer også perfekt etter  barbering eller voksing. Inneholder 118 ml.

                          

 

Aloe MSM Gel

Dyptgående muskelgel med MSM (metylsulfonylmetan), en organisk svovelblanding som finnes naturlig i nesten alle kroppens celler og er en viktig komponent i bindevev. Aloe MSM Gel inneholder også Aloe Vera Gel og en rekke ulike urter. Luktfri. 118 ml.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar